Dealer Mitsubishi Craiova

Despre Mitsubisi
Promitem ca va vom surprinde

Ce ştiţi despre Mitsubishi Corporation? S-ar putea să ştiţi că maşinile noastre au câştigat multe raliuri internaţionale şi că grila din faţă a noii noastre game Lancer a fost inspirată de un jet fighter. Probabil nu ştiţi că fondatorul nostru a înfiinţat prima sa companie în 1870, că acum avem peste 300 de companii şi filiale în întreaga lume, sau că printre produsele acestora se numără aparate foto, poduri şi bere.

Dacă doriţi mai multe informaţii despre Mitsubishi Motors Corporate, vă rugăm să vizitaţi : www.mitsubishi-motors.ro.

Mult mai mult decat v-ati imaginat

Veţi fi uluit de gama de produse şi servicii oferite de companiile Mitsubishi din întreaga lume. Dar un lucru este sigur, toţi membrii Grupului Mitsubishi Group şi oamenii talentaţi care lucrează pentru aceştia se ghidează după cele 3 principii ale noastre. Acestea sunt:

  • Responsabilitate corporativă,
  • Integritate şi cinste,
  • iar nu in ultimul rand, Înţelegere globală prin intermediul afacerii.

Putem promite şi tehnologie de ultimă oră, fiabilitate şi linişte sufletească pentru client.

De la modelul A la Mitsubishi Motors Europe

În 1917 Mitsubishi a creat prima linie de producţie de automobile din Japonia, odată cu Mitsubishi Model A. Un an mai târziu a apărut prototipul primului camion Mitsubishi.
În 1928 a fost fondată compania aeronautică Mitsubishi care producea Mitsubishi MC-1. Primul autobuz a fost produs în 1932 (FUSO B-46).
În prezent există peste 35 de companii separate Mitsubishi care produc de la nave, avioane, petrol, gaz, plastic, fibre sintetice, la produse electronice, software şi automobile.
În 1970 divizia responsabilă cu fabricarea motoarelor pentru automobile s-a constituit într-o companie independentă numită Mitsubishi Motors Corporation.
Azi, Mitsubishi este prezent pe plan mondial în peste 170 de ţări. Din Islanda până în Turcia şi din Irlanda până în Rusia, Mitsubishi Motors este prezent în peste 30 de ţări din Europa.
Mitsubishi Motors a venit în Europa în 1974 odată cu apariţia primelor modele Lancer şi îşi continuă şi în prezent dezvoltarea pe pieţe noi.

Modele masini

Vezi gama auto Mitsubitshi Motors aici: www.mitsubishi-motors.ro