Despre noi

MKD Professional

Masinile sunt pasiunea noastra

Service-ul auto MKD Professional din Craiova este dotat cu cele mai bune echipamente din domeniul auto: masa pentru redresat si centrat caroserii, aparate de sudura prin puncte, cabina de pregatire si cuptor de vopsitorie, lampa uscare cu infrarosu, tester auto, aparat de incarcat cu freon, de curatat injectoare, de schimbat lichid frana, de testat amortizoare, de echilibrare si dejantare roti etc.

Personal calificat si experimentat

Cu MKD Professional aveti certitudinea unei diagnoze reale si a unei reparatii corecte a masinii dumneavoastra. Putem repara orice marca auto, atat autoturisme cat si autoutilitare cu masa pana la 3.5 tone.

Prezentare video

Service auto - MKD Professional

Dealer auto MITSUBISHI Craiova - MKD Professional

Stim ca suntem buni la

reparatii mecanice
0%
reparatii electrice
0%
servicii de vopsitorie si tinichigerie
0%
Diagnoza auto
0%

Opiniile clientilor si partenerilor MKD Professional

Sunt multumit de raparatiile efectuate de echipa MKD. Sunt sigur ca nu va fi nevoie sa revin in service curand, dar daca masina mea va avea vreo probleme voi folosi tot serviciile voastre.

profile-icon.pngDaniel C.Craiova

Am intalnit la acest service o echipa serioasa care mi-a diagnosticat foarte bine problemele pe care le aveam la masina si s-au remediat in proportie de 100%. Recomand cu incredere service-ul auto MKD.

profile-icon.pngSorin P.Craiova

Am facut revizia la MKD – preturi bune, calitatea serviciilor ireprosabila, echipa de profesionisti. Mergeti cu incredere la MKD Service, va veti convinge singuri!

profile-icon.pngCatalin M.Tg. Jiu

Parteneri service auto MKD Professional