Servicii auto

Consultanta service si diagnoza computerizata

E76A9419MKD Professional, cel mai nou service auto din Craiova, va astepta cu o gama completa de servicii auto, oferite la cel mai inalt standard de calitate si la cele mai bune preturi.

La noi veti putea primi orice informatii tehnice legate de masina dumneavoastra. Va asteptam in service-ul nostru unde echipa nostra de specialisti va asigura sfaturi de calitate cu privire la mentinerea in perfecta stare de functionare a autovehiculului dumneavoastra.

mai multe detalii
Servicii de mecanica si electrica auto

E76A9398 Echipa noastra este specializata in reparatii motoare si cutii de viteza pentru orice marca auto.

Alte servicii de mecanica pe care Service MKD Professional le poate asigura: testare si inlocuire sistem suspensie, curatat injectoare si reglaj faruri, inlocuire lichid de frana, echilibrare si dejantare roti etc.

Realizam servicii electrice auto pentru defectiuni aparute la: computer de bord, becuri, semnalizatoare, faruri, electromotor, bobine, bendix, acumulatori auto, touch-screen etc.

mai multe detalii
Vopsitorie si tinichigerie auto

E76A9378Asigura la cele mai inalte standarde de calitate servicii de tinichigerie si vopsitorie auto.

Dotari service: aparat de tras si sudura in puncte, camera de filler, zona pentru pregatire vopsitorie cu aspirator de praf, cuptor vopstorie.

Asiguram polishare si remedieri defecte vopsitorie.

mai multe detalii
Statie ITP / Geometrie roti

E76A9406 MKD Professional – service auto Craiova – este autorizat RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie (ITP) a masinii dvs. in cele mai bune conditii si cu cei mai buni specialisti pentru toate tipurile de vehicule.

MKD Professional asigura reglarea geometriei sistemului de directie (unghiul de fuga) in conformitate cu valorile prescrise de fabricantul masinii.

Detailing si cosmetizare auto

cosmeticaAsiguram servicii de detailing si cosmetizare auto la cele mai bune standarde de calitate.

 

mai multe detalii
Alte servicii auto

E76A9346Verificam si reparam sisteme de climatizarea.
Incarcare instalarii de racire cu freon.
Mmontare parbrize, lunete si geamuri laterale.
Tractari auto NON STOP

mai multe detalii